Complete programma Fright Nights 2014 bekend

Logo HFN 2014Over exact een maand beginnen in Walibi Holland de Halloween Fright Nights 2014! Het park heeft op de website van de HFN 2014 meer bekendgemaakt over de invulling van het programma. Ook het programma van 31 oktober, dé echte Halloweendag, is inmiddels bekend. Walibi Holland pakt op de laatste dag van de maand nog eens extra uit en niet alleen qua programma zo blijkt vanuit de website. Want liefhebbers moeten diep in de buidel tasten: een ticket voor de HFN van 2014 excl. Haunted Houses kost maar liefst 45 euro!

Op een doorsnee dag kost een ticket voor Walibi Holland 32 euro voor een volwassene. Tijdens de HFN van 2014 kost een ticket 35,50 en wanneer men op 31 oktober gaat is voor met 45 euro toch een heel stuk duurder. Een kaartje voor alle spookhuizen kost op 31 oktober 20 euro. De prijzen van RIP-Passen zijn ook niet misselijk: met een prijs van 47,50 zijn ze duurder dan het toegangsticket zelf op 31 oktober. Wat krijg je dan als bezoeker zijnde extra op die dag? Dat wordt hieronder weergegeven.

Eddie HFN 2014
Haunted Houses
Dit jaar is er een nieuwe Haunted House op de markt gebracht: Jefferson Mansion. Het verhaal dat bij dit spookhuis hoort gaat over het oproepen van geesten in een groot, verlaten landhuis. Jaren geleden is de familie Jefferson op mysterieuze wijze overleden. Als je de geruchten moet geloven, riepen de Jeffersons geesten op… Inmiddels wordt er druk gebouwd aan Jefferson Mansion. Eddie’s Funhouse of Fear is door de komst van dit spookhuis helaas verdwenen. Jammer want dat was een goede Haunted House. Gelukkig zijn The Villa, Haunted Holidays en natuurlijk Psycho Shock wel weer present op het evenement.


Scarezones
Scarezone Quarantaine, gelegen vlakbij de Robin Hood kennen we nog wel van vorig jaar natuurlijk. Ook Scarezone Fiësta de los Muertos vond men blijkbaar een groot succes want dit jaar dolen de neonbeschilderde skeletten met sombrero’s weer rond nabij de El Condor. Dit jaar ook drie nieuwe Scarezones: Scarecrows, Things en Campsite Carnage. Waar welke scarezone ligt weten we nog niet, wel zijn de thema’s al bekend. In Scarecrows spelen bloeddorstige vogelverschrikkers de hoofdrol. Campsite Carnage is een zone die wordt geteisterd door Rednecks en bij Things sta je oog in oog met angstaanjagende handlangers van niemand minder dan Eddie de Clown himself!

Horrorshows
Dit jaar geen grote veranderingen bij de Horrorshows. Beide shows waren namelijk vorig jaar ook al gaande. Er zijn twee shows, dat is er helaas eentje minder dan vorig jaar, genaamd Dying to Sing en Eddie. Alle bekende horror-iconen zijn volgens Eddie maar watjes. Eddie eist alleenheerschappij over alle horror. Samen met zijn handlangers, de Things uit de Scarezone, gaat hij deze uitdaging aan. Niets of niemand blijft gespaard!

31 oktober
En dan als klap op de vuurpijl is er op 31 oktober de afsluiter van de HFN 2014. Walibi Holland pakt uit met twee Scarezones, een spookdoolhof, een soort optocht met freaks, een spetterende eindshow genaamd Surrender en niet te vergeten het succes van vorig jaar: Inferno! In de Scarezone Game Over komen bloeddorstige gamefiguren tot leven. En in de Scarezone Gateway to Hell hebben we geen idee wat er gaat gebeuren maar het wordt vast heel erg spannend!

Ook het spookdoolhof Zombie Maze lijkt ons leuk. En wat we van de optocht The Procession moeten verwachten weten we ook niet. Surrender wordt groots aangekondigd maar hopelijk wordt het dit keer wel een afsluitende eindshow met vuurwerkshow en niet met een mager dance-evenement zoals bij de Summer Nights 2014 het geval was… Wij zijn benieuwd dus laat de zombies maar komen. En voor wie er na middernacht nog leeft is er natuurlijk nog discotheek Inferno tot in de late uurtjes. Let op: tickets voor de HFN 2014 zijn enkel online verkrijgbaar!