Toverland Halloween: nu met Haunted House!

Attractiepark Toverland logoHet wordt langzaam eerder donker, wolken trekken zich samen. Op 17, 18, 24, 25, 31 oktober en 1 november viert Attractiepark Toverland de Halloween Nights. Vorig jaar werd de magische immuniteitsstaf geïntroduceerd. Dit jaar pakt het park uit met een Haunted House tijdens Halloween. Lees hieronder meer over wat er tijdens Halloween te doen is in Toverland!

Zombie zone – Nieuw! –
Dit is het nieuwe Haunted House van Toverland. Villa Fiasco is overgenomen door zombies en zij dulden geen ongewenste bezoekers. Lukt het jou, als één van de weinig overlevenden, om je weg naar buiten te vinden in deze angstaanjagende villa? Ben je bang in het donker en heb je angst voor het onbekende? Blijf dan uit de buurt van deze angstaanjagende verschijningen. Kent de Haunted House the Villa van Walibi Holland dan toch zijn gelijke?

Zombies Toverland

Mummie zone
Themagebied Magic Forest wordt tijdens de Halloween Nights omgetoverd tot het oude Egypte. De oude Egyptenaren ontdekten een methode om de lichamen van hun overleden farao’s voor eeuwig te conserveren. Maar was dat nou wel verstandig? Want tijdens Halloween komen de overleden farao’s als mummies tot leven. De sarcofaag met mummies zal gedurende de Halloween Nights te vinden zijn in de Magic Forest.

Labyrinth of Hell – Nieuw! –
Een vredig doolhof dat verandert in één van de meest onheilspellende plekken in Toverland. Weet waar je aan begint, want als je één voet binnen hebt gezet is er geen weg terug! Overdag is het een vredige plek. Kinderen gaan hand in hand het doolhof in. In het doolhof dwalen vriendelijke karakters die de kinderen de weg wijzen. Zodra de avond valt verandert het vrolijke doolhof in het Labyrinth of Hell. De vredigheid heeft plaatsgemaakt voor een onheilspellende sfeer. Wezen de karakters je eerst nog de weg, nu mag je blij zijn als je het Labyrinth of Hell ooit nog verlaat.

Mummies Toverland

Dwervels of Doom en de DesTroy zone
Word jij het slachtoffer van deze kwaadaardige Dwervels? De normaliter goedaardige Dwervels bevolken het nieuwe themagebied van Toverland, de Magische Vallei. Overdag wijzen ze de bezoekers vriendelijk de weg, of liggen ze lekker te luieren. Maar tijdens de Halloween Nights komt hun duistere kant boven. Locatie: Magische Vallei.

Zul jij de magie van de vallei ooit nog bij daglicht aanschouwen? Troje is gevallen door de list met het paard, maar de zielen van de overwonnen krijgers geven het nog niet op en blijven hangen in de hel: DesTroy. Durf jij het risico te nemen om dit gebied te betreden en deze ongelukkige zielen tegen het lijf te lopen? Locatie: Troy Area.

Gypsy zone
De mysterieuze Oscar is terug in Toverland. Deze keer heeft hij buiten, op een donkere plek, met zijn zigeunergezelschap het kamp opgezet. Zoals je misschien nog weet van afgelopen jaar is Oscar op een missie om zoveel mogelijk zieltjes voor zich te winnen. Dit jaar zal hij in een show zijn gewonnen zieltjes presenteren en laten zien hoe groot zijn macht is. De zigeuners maken muziek en vertellen waargebeurde verhalen rond een kampvuur.  De shows beginnen om 19:45, 20:45 en 21:45 uur en duren ongeveer een kwartier.

Dwervels of Doom Toverland

Vodoo zone
Voodoo is een van oorsprong West-Afrikaanse godsdienst, die zich heeft verspreid naar Zuid-Amerika en het Caribische gebied. Tijdens de Halloween Nights is het Caribische gebied rond Katara Plaza het episch centrum van duistere krachten en zwarte magie. Aanschouw de duistere ceremonies met vuur en voodoo, maar maak je uit de voeten als de offerpriester bezeten raakt door kwade geesten. Hij zal ook jou vervloeken!

Hex Relax Area
Het Land van Toos wordt tijdens de Happy Halloween omgetoverd tot relaxzone voor de kinderen. Op het plein staan kraampjes waar je ’s middags allerlei leuke spulletjes kunt kopen. Laat een mooie glittertattoo zetten, ga dansen in de griezeldisco van 18 oktober t/m 26 oktober en proef van de lekkere hapjes. Als je durft mag je zelfs met de heksen op de foto.

Happy Halloween weeks
Voor diegenen die niet zoveel lef in hun bast hebben organiseert Toverland de Happy Halloween weeks. Van vrijdag 17 oktober tot en met zondag 2 november is het Happy Halloween in Attractiepark Toverland. Tijdens de Happy Halloween Weeks beleven kinderen van alle leeftijden een griezelige dag. Ontmoet vriendelijke heksen en tovenaars en geniet van alle attracties en extra shows in het park. Klik hier voor meer informatie.

Happy Halloween