Uitbreidingen Six Flags parken in 2015

Six Flags logoSix Flags heeft de uitbreidingen voor de parken in 2015 bekendgemaakt. Er zijn verschillende uitbreidingenen we kunnen vertellen dat er prachtige attracties en uitbreidingen bij zitten dit jaar. Rocky Mountain Construction speelt ook in 2015 weer een grote rol in de Six Flags parken. Ze gaan aan de slag met twee prachtige coasters. Maar ook worden er vier dezelfde attracties neergezet in vier verschillende parken. In dit bericht gaan we alle uitbreidingen stuk voor stuk bij langs. Bekijk hier het persbericht. 

Six Flags Magic Mountain, rollercoaster capital of the world, krijgt de grootste uitbreiding. Hier komt de Twisted Colossus te staan: een gereviseerde versie van de achtbaan Colossus. De Twisted Colussus die wordt gebouwd door niemand minder dan RMC. In het voorjaar van 2015 moet deze hybrid coaster openen voor het publiek. Six Flags New England krijgt ook een RMC coaster: Wicked Cyclone. Deze hybrid coaster van tien verdiepingen hoog opent naar verwachting in de zomer van 2015. De topsnelheid zal rond de 90 km per uur liggen.

Six Flags over Texas en Six Flags St. Louis krijgen beide dezelfde attractie genaamd Justice League: Battle for Metropolis. In deze lasergame moeten de bezoekers superhelden als Supergirl en Wonder Woman uit de handen van de slechteriken proberen te redden. De attractie gaat gebruik maken van de nieuwste 3D-technieken. Bezoekers nemen plaats in zespersoons wagentjes en rijden door de donkere attractie heen. De attractie moet in beide parken rond de zomer van 2015 opengaan voor het publiek. Klinkt allemaal veelbelovend.

Six Flags Fiesta Texas krijgt ook een bijzondere coaster in 2015: Batman: The Ride. Deze coaster lijkt op een spinning coaster van Intamin. Nergens anders op de wereld staat een meer vergelijkbare coaster. Six Flags doet hiermee een goede zet, het ziet eruit als een leuke en spannende uitbreiding op het bestaande attractieaanbod van het park. Six Flags Great Escape krijgt een leuk waterspeelparadijs voor kinderen: Buccaneers Beach. Ziet er leuk en kleurrijk uit en zal vast aanslaan bij het jongere publiek.

Six Flags over GeorgiaGreat AdventureDiscovery Kingdom en Six Flags Amercia krijgen allemaal dezelfde soort attractie. Een achtbaan die rondjes rijdt in twee verschillende richtingen in een 180 graden looping. Hierdoor worden de bezoekers 360 graden in de rondte geslingerd. Ziet er spectaculair uit maar we denken dat het na verloop van tijd een saaie en voorspelbare attractie gaat worden. Wel is het, net als een Vekoma Boomerang, een compacte maar toch spectaculair uitziende attractie. Wie weet overtreft deze looping toch alle verwachtingen en wordt het een grote hit…

Six Flags Mexico krijgt een nagenoeg exacte kopie van de Sky Screamer in Six Flags New England. De Sky Screamer in Six Flags Mexico wordt 73 meter hoog en zal de bezoekers ongeveer 55 km per uur in de rondte slingeren. Tot slot nog de vestiging van Six Flags in Canada: La Ronde wordt niet vergeten. Hier komt een griezelige tent waarin clowns bezoekers op zoveel mogelijk manieren de stuipen op het lijf jagen. Het moet zo te zien een soort van donker doolhof met enge clowns worden. Mensen met clownvrees kunnen deze attractie beter mijden. Voor de rest ziet het er leuk uit!