Jolanda Borger gaat met ál haar Facebookvrienden hard in Walibi Holland

Walibi Holland logoOp zondag 3 augustus gaat de 19-jarige Jolanda Borger met ál haar 453 Facebookvrienden naar Walibi Holland. Ze is de gelukkige winnares van de actie ‘Leer je Facebookvrienden nu eens écht kennen’.

Aanleiding voor de actie is de toename van het social media gebruik onder jongeren. Een gevolg hiervan is dat vriendschappen oppervlakkiger worden. Als reactie hierop heeft attractiepark Walibi Holland een actie opgezet waarbij de winnaar met alle Facebookvrienden een dag het park mogen bezoeken. Tijdens een dag Walibi hebben jongeren namelijk weer eens real-life contact met elkaar. Jolanda gaat aankomende zondag tijdens Wereld Vriendendag samen met haar Facebookvrienden het park bezoeken. Tijdens Wereld Vriendendag wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor de vriendschappen in je leven en wat deze voor jou gedaan hebben.

Vanaf 8.45 uur arriveert het hele gezelschap bij het attractiepark.

Vanaf 9.30 uur kan de hele groep een half uur lang onbeperkt hard gaan in thrill ride Goliath om vervolgens tot 20.00 uur ’s avonds te kunnen genieten van alle attracties van Walibi Holland.