Cedar Point viert de zomer

Cedar PointHet Amerikaanse attractiepark Cedar Point viert volop de zomer in het park met de verlengde openingstijden en met twee nieuwe evenementen: Beach Blast en Dinos after Dark. Tot en met 16 augustus vinden beide evenementen elke vrijdag en zaterdag plaats in het park.

Beach Blast
Vanaf 21:00 uur wordt het strand van Cedar Point omgetoverd tot een zomers paradijs, compleet met live-entertainment, zomerse muziek, hapjes en drankjes. Ook kunnen er diverse spelletjes gespeeld worden. Het kindvriendelijke evenement sluit af met een prachtige vuurwerkshow rond 23:00 uur.

Beach Blast

Dinos after Dark
Voor de families die wat meer van avontuur houden is er Dinos after Dark, een spannend evenement bij de attractie Dinosaurs Alive. Dinosaurs Alive is een safari maar dan met levensgrote dino-animatronics. De dino’s maken geluid, bewegen en komen daarmee echt tot leven. Normaal gesproken zijn er overdag rondleidingen door speciale gidsen, maar tijdens Dinos after Dark krijgen bezoekers een zaklamp mee en mogen ze zelf op avontuur gaan. Dinos after Dark vindt plaats tussen 22:00 uur en 00:00 uur.