Coaster Campout in Cedar Point

Cedar PointHet Amerikaanse attractiepark Cedar Point heeft afgelopen weekend het kampeerevenement Coaster Campout georganiseerd. Het park bood liefhebbers de mogelijkheid om in tentjes te overnachten in het attractiepark zelf. Cedar Point was tijdens Coaster Campout geopend tot middernacht dus de kampeerders hadden de mogelijkheid om in het park te vertoeven en daarna te overnachten tussen de attracties. 

Tot 18:00 uur kon er ingecheckt worden op het kampeerterrein. Tussen 18:30 en 20:30 uur kon er gedineerd worden in restaurant Point Pavilion. Daarna was er mogelijkheid om tot middernacht in het park te vertoeven. Rond 00:30 uur werden de gasten verzocht om terug te keren naar hun tenten. Vele gasten waren al bijna in slaap gevallen toen ze rond 01:30 uur wakker werden van vreemde geluiden buiten de tentjes. Spookachtige muziek overstemde het kampeerterrein en ook was er gehuil van wolven te horen…

Spookachtige monsters, roodkapje en de grote boze wolf terroriseerden het kampeerterrein en maakten ritselende geluiden tegen de tenten van de bezoekers aan. Men kwam nieuwsgierig de tentjes uit om te kijken wat er aan de hand was. Eenmaal buiten konden de gasten op de foto met de ronddolende figuren. Rond 02:30 uur was de rust weer terug op het kampeerterrein en vielen de kampeerders in slaap. Volgende ochtend waren er douches beschikbaar en ook had Cedar Point een ontbijt geserveerd in restaurant Coasters Drive-In. Volgens Theme Park Review was Coaster Campout een groot succes!