Walibi Sud-Ouest heeft nieuwe directeur

Walibi Sud-Ouest logoOp zaterdag 12 juli zijn het nieuwe kantoorgebouw en de nieuwe receptie van Walibi Sud-Ouest geopend. Het oude kantoorgebouw ging in november 2012 in vlammen op. De opening was een mooie aangelegenheid voor nieuwe directeur Filip de Witte om een kijkje te komen nemen in het park.

De Witte heeft als voormalig directeur van Bellewaerde en Parc Asterix de nodige ervaring wat betreft attractieparken. De Witte begon in 1993 bij Bellewaerde als financieel directeur. Vanaf 1998, toen Bellewaerde aan Six Flags verkocht werd, vervulde hij ook de functie van HRM directeur. Eind 1999 werd hij algemeen directeur bij Bellewaerde. In 2008 is De Witte begonnen als parkdirecteur bij Parc Asterix. Deze functie heeft hij nog tot juni 2014 vervuld. Sinds juli is hij directeur van Walibi Sud-Ouest. Ook is hij rond deze periode directeur projecten geworden bij Compagnie des Alpes, de overkoepelende organisatie achter de Walibi-parken.