Acrobaten oefenen voor nieuwe show Toverland

Attractiepark Toverland logoAttractiepark Toverland komt deze zomer met een nieuwe high dive show op de proppen. In deze duikshow ‘Legend of the Pearl’ vervullen vijf heldhaftige duikers de hoofdrol. Samen gaan zij in een lagune op zoek naar een kostbare parels. Daarbij maken ze spectaculaire sprongen van wel 25 meter hoogte! Momenteel wordt er nog druk geoefend voor de show die op 19 juli in première moet gaan. 

Tijdens de zoektocht wordt per toeval een bijzondere schelp met daarin een zeldzame parel ontdekt. De avonturiers besluiten de parel mee te nemen maar nog voordat ze de kans krijgen om de parel goed te bewonderen verschijnt het boze waterwezen die de schelp terug wil. ‘Dat is het begin van een spannende strijd tussen goed en kwaad, hoogmoed, manipulatie en magische krachten.’ aldus Toverland. Het belooft een spectaculaire show te worden. Vorig jaar presenteerde Avonturenpark Hellendoorn ook al een prachtige high dive show. Blijkbaar is er een soort trend in attractieparkenland ontstaan rondom dit soort shows. Zal de show van Toverland onderscheidend genoeg zijn en zal de show genoeg publiek weten te trekken? Wie het mee wil maken kan vanaf 19 juli naar Sevenum afreizen want de show wordt van zaterdag 19 juli t/m zondag 24 augustus dagelijks opgevoerd tegenover de ingang van de Troy area. Afhankelijk van de drukte en openingstijden van het park zijn er drie of vier shows per dag, zo staat er op de website van Toverland vermeld.