Een overdosis zomer tijdens Summer Nights in Walibi Holland

Walibi Holland logoIn juli en augustus organiseert Walibi Holland voor de vierde keer het zomerfestival Summer Nights. Dit jaar met een hoop nieuwe activiteiten die de bezoekers een overdosis zomer laten ervaren. Bezoekers kunnen tijdens Summer Nights de hele dag hard gaan tijdens verschillende activiteiten; zo kunnen ze zich op een helling naar beneden laten storten in een Powerball, op spectaculaire wijze over het water heen vliegen op een Flyboard of hard gaan op het water op een opblaasbanaan achter een speedboat.

Daarnaast moet er tijdens een festival natuurlijk ook worden gedanst! Bij Mainstage kunnen bezoekers lekker los gaan op de verschillende stijlen tijdens Superstijl. Met een app wordt bepaald wat de DJ draait! Ook kan men uit zijn dak gaan tijdens een AprèsSki feestje in het Feestcafé op het Crazy River Plein. Na al die inspanning kunnen bezoekers heerlijk bijkomen in een ultieme chillarea rond het meer aan Mainstreet met palmbomen, strandstoelen, een heerlijk drankje en een DJ in het water die mega chille muziek draait.

Algemene informatie
Summer Nights vinden plaats op 23 & 30 juli, 6 & 13 augustus in attractiepark Walibi Holland. Het attractiepark is tijdens Summer Nights van 10.00 uur tot 23.00 uur geopend. Tijdens het festival wordt het park getransformeerd tot een festivalterrein waar bezoekers, naast alle thrillrides, de hele dag hard kunnen gaan tijdens verschillende extra activiteiten. Opvallend: