Maak je op voor spannende dagen in Avonturenpark Hellendoorn tijdens Heksendoorn

Logo Heksendoorn Houd jij van griezelen? Kom dan tussen 11 oktober en 26 oktober naar Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn. Opperheks Odelia krijgt twee weken de leiding over het park dat dan het domein is van heksen en andere griezelige figuren. Het hele park ligt bezaaid met pompoenen en bezems en jij krijgt de kans je lef te tonen in de speciale spookhuizen en omgetoverde attracties. De allerkleinsten kunnen met de Vrolijke Vogelverschrikkers op stap in het maïsdoolhof.

Beleef samen met de hele familie extra spannende dagen in Avonturenpark Hellendoorn tijdens Heksendoorn. Zo is de al spannende Rioolrat achtbaan tijdens Heksendoorn de verblijfplaats van heksen en hun rattenvrienden… Durf jij het aan om ze te bezoeken? Ook in de spookhuizen van Hekendoorn kun je jouw moed tonen. Loop je voorop of blijf je liever veilig in het midden van de groep? 

De allerkleinsten tot 1.20 meter kunnen op avontuur in Dreumesland, waar de Vrolijke Vogelverschrikkers het land overgenomen hebben. De Vogelverschrikker bij de ingang helpt je met instappen en heeft een speciale opdracht, waarvoor je op speurtocht gaat door het maïs. Doe je best want als je de opdracht goed uitvoert krijg je een beloning. Een vrolijk avontuur voor de allerkleinsten!

De leukste kinderhelden Kareltje & Jasmijn staan vanaf 11 oktober dagelijks op de planken in het Gouden Theaterpaleis met een griezelige familieshow. Kinderen kunnen lekker griezelen, lachen en meedoen tijdens deze Heksendoornshow! Kom griezelen in het donker op zaterdag 11, 18 of 25 oktober 2014. Het park is dan geopend tot 21:00 uur. De attracties sluiten om 20:30 uur en de avonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20:45 uur.