Valluik waterglijbaan weigert

Aqualandia Benidorm logoVorige maand raakte een 27-jarige Britse vakantieganger gewond in waterpark Aqualandia in Benidorm, Spanje. Hoewel het ongeluk al een maand geleden gebeurd was, besloot de toerist het alsnog naar buiten te brengen in verband met het dodelijke ongeluk in Terra Mitica. Aqualandia is namelijk van dezelfde eigenaar als Terra Mitica… 

Het ongeval vond plaats bij de 33 meter hoge waterglijbaan Vertigo. Het valluik klapte niet helemaal open waardoor de toerist met zijn lichaam tegen het luik schuurde. Hierbij liep hij wonden aan zijn gezicht, armen en benen op. ‘Ik had dood kunnen zijn!‘ verklaart de man aan Mirror. Het zwembadwater kleurde volgens de man al gauw rood. ‘Het personeel was alleen geïnteresseerd om me zo snel mogelijk uit het park te krijgen na het incident. Er werd geen ambulance gebeld, ik werd snel behandeld door een dokter ter plaatse.‘ De toerist verklaarde dat Vertigo tien minuten na zijn ongeluk al weer open was. Hetzelfde ongeluk gebeurde ook al eens bij een Nederlandse toerist.

Gewonde Aqualandia