Walibi Holland introduceert Single Shots

Walibi Holland logoTijdens het succesvolle evenement Out of Control afgelopen zaterdag presenteerde Walibi Holland voor het eerst Single Shots. Single Shots lijken op de in 2012 geïntroduceerde FastLane waarbij men tegen betaling een bronze, silver of gold ticket aanschaft om de wachttijd voor enkele attracties te verkorten. Single Shot werkt net iets anders, voor een luttele vijf euro kunnen bezoekers de wachtrij in een keer overslaan en direct doorlopen naar de attractie.

Uit onderzoek is gebleken dat er genoeg Walibi Holland-bezoekers zijn die interesse hebben in een Single Shot. Ook parken elders op de wereld maken hier al met succes gebruik van, vertelde Walibi Holland ons.  Tijdens Out of Control zijn de Single Shots voor het eerst in de verkoop gegaan en het heeft veel positieve reacties van de bezoekers opgeleverd. De Single Shots zijn verkrijgbaar bij de Guestservice en ze zijn te verzilveren bij de achtbanen Condor, Goliath, Robin Hood, Speed of Sound en Xpress.

Marc Antonioli van Walibi Holland vertelde aan Rockydebever.nl: ‘De Single Shots geven de bezoekers die nog niet weten hoe bijvoorbeeld FastLane werkt, de mogelijkheid om één ride zonder te wachten in te gaan. Een upgrade naar FastLane behoort na het gebruik van de Single Shot  tot de mogelijkheid. Single Shots is iets dat zeker bij de focus op de nieuwe doelgroep, de Teenagers en Young Adults past, maar elke Walibi Holland-bezoeker die het park bezoekt kan uiteraard gebruikmaken van de Single Shots.’