Clown City Stuntshow in Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn logoOp 5 juli presenteerde Avonturenpark Hellendoorn de nieuwe stuntshow van het seizoen 2014. Tussen zaterdag 5 juli t/m zondag 31 augustus wordt de show meerdere malen per dag opgevoerd voor de bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn. De Clown City Stuntshow wordt opgevoerd door een unieke groep acrobaten uit Zuid-Amerika en Nederland. Zij verzorgen een spectaculair optreden dat bestaat uit twee disciplines: high diving en trampoline wall.

Zoiets spectaculairs heb je nog nooit gezien! Atletische clowns die duizelingwekkende stunts uitvoeren met trampolines en van een adembenemende hoogte van twintig meter in een slechts drie meter diep bassin springen. Laat je verbazen en verrassen tijdens de weergaloze zomerstuntshow in Avonturenpark Hellendoorn Avonturenpark Hellendoorn voert al duikshows op sinds 1983. Het park zelf opende al in 1936 en groeide sindsdien uit van een kleine speeltuin met sprookjesbos tot middelgroot pretpark met sinds 2013 ook een eigen waterpark: Slidepark Aquaventura. Vorig jaar had het park ook een leuke high dive stuntshow, bekijk hieronder nog eens het filmpje.