Walibi’s Out of Control druk bezocht

Walibi Holland logoDe derde editie van het festival Out of Control zit erop! Onder andere Mr. Polska, Psyko Punkz, Ronnie Flex, Dirtcaps, Moombahteam en Artistic Raw werden druk bezocht.De vreugde werd nog groter door de overwinning van het Nederlands eftal. In het park waren op verschillende locaties grote schermen aanwezig waar bezoekers de wedstrijd live konden volgen. De wedstrijd werd vanaf 22.00 uur uitgezonden op Mainstage en Ultra. Hardstyle-duo Psyko Punkz is eerder gestart op Mainstage en draaide tot de start van de wedstrijd.

Algemene informatie
Out of Control avond plaats op zaterdag 5 juli in attractiepark Walibi Holland. Tijdens het festival werd het park getransformeerd naar een festivalterrein waar jongeren, naast alle thrillrides, hard konden gaan op de muziek van verschillende dance-artiesten. Van 10.00 tot 23.00 uur hadden de bezoekers toegang tot alle attracties van Walibi. Om 18.00 uur startte de derde editie van het festival Out of Control. Op twee podia zorgden de artiesten voor een geweldige party!