Walibi Holland wil nieuwe Haunted House op Halloween Fright Nights

Walibi Holland wil voor de Halloween Fright Nights 2014 een nieuwe Haunted House neerzetten. Alleen het thema is blijkbaar nog niet bekend aangezien er op Twitter wordt gevraagd aan het publiek wel thema de Haunted House moet krijgen. Op een plaatje van een bebloed toilet na worden er nog geen verdere hints of suggesties over het thema vanuit Walibi Holland gegeven. Er wordt wel enthousiast op de Tweet gereageerd, het publiek ziet op dit moment het liefste een Haunted House met het thema zombies. Wij wachten af… De Halloween Fright Nights 2014 vinden in ieder geval plaats op 10, 11, 12, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 31 oktober. De try outs voor de scare actors van de Halloween Fright Nights 2014 vinden plaats op 4 en 5 oktober. Eind mei waren de audities voor de scare actors.