Mardi Gras weer terug in Attractiepark Slagharen

Slagharen LogoHet kleurrijke Mardi Gras Zomercarnaval keert na het succes van voorgaande jaren weer terug naar Attractiepark Slagharen. Tussen 19 juli en 24 augustus kunnen gasten genieten van de feestelijke parades en de opzwepende muziek in het park. Slagharen wordt weer compleet omgetoverd met prachtige kleuren en lichten en muziek zal de basis vormen voor het Amerikaanse festival. Onder begeleiding van Zuid-Amerikaanse klanken zal een bonte stoet van meer dan 50 internationale artiesten zich door het park begeven. Acrobaten en exotische danseressen nemen je mee in een sprookje van licht, muziek, acrobatiek en dans.

Mardi Gras, ‘vette dinsdag’ vertaald uit het Frans, is een bijzonder populair carnavalsfeest. Het wordt jaarlijks overal ter wereld gevierd alleen nergens zo uitbundig als in de stad waar het feest groot geworden is: New Orleans. Deze stad staat onder andere bekend om haar culturele erfgoed, keuken, maar bovenal om haar muzikale achtergrond. Mensen gaan tijdens Mardi Gras massaal verkleed de straat op om de parades te bewonderen, muziek te maken en te dansen. Om alvast in de stemming te komen organiseert Slagharen een leuke maskeractie. Maak je eigen Mardi Gras masker en maak kans op te gekke prijzen. Het mooiste ontwerp wint een Mardi Gras VIP dag bestaande uit een parkbezoek, diner voor vier personen in en een exclusieve meet & greet met Randy & Rosie. Onder de andere mooiste maskers worden we 2×4 tickets verloot voor een bezoek aan het Mardi Gras Zomercarnaval.