Walibi Holland verbouwt Out of Control

Walibi Holland logoVanwege het WK heeft Walibi Holland vandaag besloten om het programma van het bekende evenement Out of Control om de kwartfinale heen te bouwen. De wedstrijd zal vanaf 22:00 uur live op een groot scherm op de mainstage uitgezonden worden. De vuurwerkshow is verplaatst naar de rust en zal rond 22:45 plaatsvinden. Daarna wordt de tweede helft afgetrapt.

Walibi Holland geeft aan dat ook de eventuele verlenging en de penalty’s uitgezonden zullen worden. Hierdoor is het park genoodzaakt om langer open te blijven, want eerst zouden de poorten om 22:45 al sluiten. Het programma van Out of Control is enigszins veranderd. Artistic Row begint nu om 20:30 uur aan het optreden, in plaats van 20:45, en zal een half uur eerder de mainstage moeten verlaten. Psyko Punkz beginnen al om 21:15 in plaats van 22:00 uur en zullen optreden totdat de wedstrijd om 22:00 uur begint. Out of Control vindt dit jaar voor de derde keer plaats.

WK Walibi