Schlitterbahn Kansas City test Verrückt

Schlitterbahn Kansas City logoSchlitterbahn Kansas City is inmiddels begonnen met het testen van ’s werelds hoogste waterglijbaan in wording: Verrückt. Op de video is goed te zien dat er voor de veiligheid een net over de gehele waterglijbaan gespannen is. Schlitterbahn gaf eerder al aan dat dit een voorzorgsmaatregel is om de veiligheid te waarborgen. Bezoekers roetsjen immers met topsnelheid van ongeveer 105 k/m per uur naar beneden dus een ongeluk zit in een klein hoekje. De 51,38 meter hoge waterglijbaan Verrückt zou op 23 mei al geopend moeten zijn. Schlitterbahn heeft de openingsdatum ondertussen al twee keer verschoven. Eerst zou Verrückt op 5 juni geopend worden later stond de datum op 29 juni. Of deze datum behaald wordt is nog maar de vraag aangezien het waterpark aangaf dat er problemen waren met de transportband die de bootjes omhoog takelt. Fans laten weten dat ze teleurgesteld zijn dat ze zo lang moeten wachten, maar hebben begrip voor het feit dat ‘safety first’ komt.

2 thoughts on “Schlitterbahn Kansas City test Verrückt

  1. Haha, daar heb je gelijk in. Moet natuurlijk 51,38 meter zijn 😛
    Bedankt voor het doorgeven!

Comments are closed.