Gardaland feest door tot 3 uur ’s nachts

Gardaland logoGekkenhuis in Italië! In attractiepark Gardaland gaat men binnenkort met de voetjes van de vloer tot drie uur ’s nachts op het evenement White Night. Op 27 juni staat heel Gardaland op zijn kop. Er komen allerlei artiesten naar dit evenement toe waaronder diverse DJ’s en de ‘I’m Blue’ artiest Eiffel65. Tijdens White Night is Gardaland geopend van 10 uur ’s ochtends tot 3 uur ’s nachts. Wie tot het einde blijft wordt ook nog eens getrakteerd op vuurwerk en gratis pasta!

White Night start pas vanaf een uur of zes en er zijn speciale avondtickets verkrijgbaar. Tijdens White Night staan er door het hele park bars waarachter de barmannen acrobatische cocktailshows geven. Daarnaast organiseert Gardaland van 28 juni tot en met 9 september het zomerse evenement Night is Magic waarbij het park tot middernacht geopend is. Ook voor dit evenement zijn speciale avondtickets verkrijgbaar. Het park zal dan aangekleed worden met sfeervolle en kleurrijke lichtjes. Rond middernacht zal er ook nog een eindshow genaamd ‘The emotion of Gardaland’ te zien zijn. Klik op de banners voor meer informatie over beide evenementen in Gardaland.

White Night

Night is Magic