2e editie van Gameland Kids in Attractiepark Slagharen

Slagharen LogoOp 21 & 22 juni 2014 is het verzamelen geblazen in Attractiepark Slagharen. Gedurende twee dagen wordt het pretpark dan omgetoverd tot Gameland Kids. Iedereen kan dan in Attractiepark Slagharen terecht voor voor een leuk dagje uit voor het hele gezin, waarbij alles rond games en plezier draait. Gameland Kids is een unieke combinatie tussen een attractiepark en een gamingevent gericht op de allerkleinsten en hun ouders. Voor de tweede maal komt Gameland Kids naar Slagharen waar je kan genieten van een betoverend en magisch dagje uit met het hele gezin.

Verschillende games
Tijdens Gameland Kids kan je immers niet alleen genieten van alle attracties en shows van Slagharen, verschillende partners zoals Nintendo, Disney en Game Mania bieden je nog veel meer. Zo kan je op de foto gaan met Mario, deelnemen aan verschillende competities of gewoon gezellig met het hele gezin een interactieve game spelen. Er is een Retro gaming arena, je kan het WK winnen in FIFA 14 of de nieuwe Mario Kart 8 testen. Gameland Kids is de ideale uitstap voor het hele gezin.

Tweede editie
De organisatie van Gameland Kids is in handen van Steven Leunens en Wouter Van Hauwermeiren. Leunens: ‘Na het succes van Gameland Kids vorig jaar was het voor ons vrij duidelijk dat hier een vervolg moest aan komen. De tweede editie van Gameland Kids zal dus weer de combinatie maken tussen het fantastische park en alles wat het te bieden heeft, en de creatieve leefwereld van de games. Via verschillende interactieve doe-standen kunnen bezoekers dan ook allerlei games testen of deelnemen aan leuke competities.’

Een goede match
Angelique Klar, directeur van Attractie- en Vakantiepark Slagharen, is erg enthousiast. ‘Wij zijn voortdurend op zoek naar thema’s en onderwerpen die aansluiten bij de leefwereld van ons doelpubliek. Games horen zeker thuis in dat rijtje. We toveren Slagharen gedurende één weekend dan ook met plezier om tot Gameland Kids en zo bouwen we ook mee voort aan het succesverhaal van Gameland in ons zusterpark Bobbejaanland.’