Avonturenpark Hellendoorn organiseert Boys & Girls weekend

Avonturenpark Hellendoorn logoIn het weekend van 14 en 15 juni is het dubbel feest in Avonturenpark Hellendoorn! Niet alleen kun je je lol op in alle te gekke attracties, ook organiseert het pretpark dan een uniek Boys & Girls weekend. Speciaal voor alle jongens en meisjes zijn er game-corners, workshops en stands met coole producten. Natuurlijk zijn er ook allerlei toffe prijzen te winnen. Kom gezellig langs met je vrienden en/of vriendinnen!

Speciaal voor alle jongens en meisjes die van avontuur en plezier houden organiseert Avonturenpark Hellendoorn op zaterdag 14 en zondag 15 juni een heus Boys & Girls weekend. De jongens kunnen onder andere coole constructies bouwen tijdens de workshop van K’NEX, inspiratie opdoen bij grote pretparkattracties van K’NEX en toffe games spelen in de Nintendo corner. Maar natuurlijk mogen ook stoere meisjes zich hieraan wagen… De echte waaghalzen kunnen het tegen elkaar opnemen in de ultieme strijd tijdens de Zing Air wedstrijd. Bij deze wedstrijd schiet je met de Zing Air pijl en boog op een doel en wie de bullseye raakt of hier het dichtst bij in de buurt komt, wint een compleet Zing Air pakket vol handraketten, bogen en katapulten. De meisjes hoeven zich ook zeker niet te vervelen tijdens het weekend! Zo kunnen zij een ‘Zelfie’ maken met de kleurrijke wezentjes The Zelfs, met The Zelfs spelen in de craft-corner (knutselhoek) en kleurplaten inkleuren. Het belooft een waanzinnig weekend te worden gevuld met toffe activiteiten. Kom je ook een kijkje nemen?