Six Flags Magic Mountain gaat Colossus sluiten

Six Flags Macig Mountain logoHet Amerikaanse attractiepark Six Flags Magic Mountain gaat de klassieke houten achtbaan Colossus in augustus sluiten. Nadat deze prachtige duelling coaster 36 jaar lang zijn rondjes heeft gereden valt het doek voor de coaster op 16 augustus. Inmiddels hangen er door het hele attractiepark banners die de bezoekers aansporen om een laatste ritje in de Colossus te maken. Het bestuur van Six Flags Magic Mountain heeft aangegeven dat ze nieuwe plannen hebben met deze houten klassieker.

Maar wat deze plannen inhouden is nog niet bekend. Wel gaan er geruchten dat Rocky Mountain Construction de baan grondig gaat aanpassen. Volgens Screamscape wordt de naam van de gerenoveerde achtbaan dan omgedoopt tot Iron Colossus. RMC is onder andere bekend van achtbanen als Goliath in Six Flags Great America en Medusa Steel Coaster in Six Flags Mexico. Ook hebben ze de hand gelegd aan de Iron Rattler in Six Flags Fiesta Texas en de helaas dodelijke achtbaan New Texas Giant in Six Flags over Texas. RMC levert aardig spectaculaire werkjes af maar toch is het jammer van deze prachtige coaster. Om het af te leren hebben we hieronder nog een oud filmpje van de Colossus in de jaren ’80!

One thought on “Six Flags Magic Mountain gaat Colossus sluiten

Comments are closed.