Heide Park biedt nieuwe slaapaccommodaties aan

Heide Park logoHet Duitse attractiepark Heide Park nabij Soltau biedt bezoekers nu wel een erg bijzondere slaapaccommodatie aan onder de naam Bulli Camp. Het park heeft namelijk zeven Volkswagen T2 Bulli’s omgebouwd tot slaapaccommodaties. De busjes zijn aangekleed in surfstijl. Met ingang van juli zijn deze grappige ‘hippiebusjes’ als slaapaccommodatie te boeken. Heide Park wil haar bezoekers klaarblijkelijk weer helemaal meenemen naar het hippietijdperk door ze in deze Bulli’s te laten overnachten.

Bulli CampHeide Park maakt op een slimme manier gebruik van de populariteit van dehippiebusjes. Het busje is bij veel mensen nog een geliefd statussymbool. Toch is volgens Heide Park het comfortniveau niet afkomstig uit de jaren waarin de hippies hoogtijdagen vierden. Twee personen kunnen comfortabel overnachten in een bus. In de bus zijn comfortabele bedden, een muziekinstallatie voor mobiele telefoons en/of mp3-spelers, stopcontacten, lampen en verwarming te vinden. De Bulli’s zijn te vinden op het campgedeelte Holiday Park van Heide Park. Op dit vakantiepark, uiteraard ook geheel in surfstijl, staan vele kleurrijke vakantiehuisjes. Er zijn onder andere een restaurant, modern sanitair en een animatieteam aanwezig op Holiday Park.

Bulli Camp