Geslaagde dolwaze Ome Opa dag in Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn logoAfgelopen zaterdag vond in Avonturenpark Hellendoorn een unieke en doldwaze Ome Opa Dag plaats ter gelegenheid van de première van de gelijknamige Cartoon Network serie Ome Opa. Iedere familie kent wel een bijzonder familielid waar men een speciale band mee heeft: de gekke, eeuwige optimistische oom, of de opa, die altijd in is voor een geintje. Deze dag was speciaal georganiseerd voor alle families die zo’n oom of opa hebben. Het was een unieke en hilarische dag die kinderen niet snel zullen vergeten!

Tijdens de Ome Opa Dag in Avonturenpark Hellendoorn konden kinderen samen met hun oom of opa kijken naar de première van de gloednieuwe Cartoon Network serie Ome Opa en kregen ze de unieke kans om de camper van Ome Opa zelf te versieren. Ome Opa vond zijn camper een beetje te saai voor zijn kleurrijke leven en heeft daarom kinderen de kans gegeven om zijn camper op te leuken! Hij was zeer tevreden over het resultaat!

Dit is Ome Opa!
Ome Opa is ieders magische oom én opa, die de wereld rondreist om mensen te helpen en hun levens voor altijd verandert.  Hij beleeft  waanzinnige avonturen en lost allerlei problemen op. Dat doet hij niet alleen; zijn vrienden Meneer Guus, Pizza Steef, Gigarealistische Vliegtijgerin en Buideltas zijn altijd van de partij. Samen rijden ze in een camper, het magische huis op wielen van Ome Opa dat volledig zelfstandig kan rijden. Hou jij van knotsgekke cartoons? Dan is Ome Opa echt iets voor jou.