Aquaventura Slidepark vanaf 22 mei weer geopend

Avonturenpark Hellendoorn logoAvonturenpark Hellendoorn opent op donderdag 22 mei vervroegd het Aquaventura Slidepark. Vanaf 13:00 uur kunnen bezoekers, naast alle attracties in het park, ook genieten van de maar liefst elf spectaculaire waterglijbanen, waar ook met speciale tweepersoonsbanden vanaf gegleden kan worden. Spanning en adrenaline: in Aquaventura wordt de bezoekers een compleet nieuwe ervaring geboden!

Zoek morgen al verkoeling in Nederlands eerste pretpark met outdoor waterpretpark: Aquaventura. Aquaventura biedt 5.000m² waterplezier met maar liefst elf waterslides en een waterspeelpark. Er zijn vier waterglijbanen waar bezoekers met een band of mat vanaf kunnen, de andere banen zijn zogenaamde ‘bodyslides’ waar men zonder band gebruik van kan maken. Wanneer je binnenkomt krijg je het gevoel dat je op een exotisch eiland bent met kleurrijke glijbanen en zandstranden, palmbomen. Bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn en het slidepark moeten vanaf morgen niet vergeten hun badkleding mee te brengen naar het park. Toch een badpak of zwembroek vergeten? Geen probleem, Avonturenpark Hellendoorn verkoopt in de winkel ook voordelige badkleding. Het slidepark is geopend tot en met 14 september 2014.