Attractiepark Slagharen introduceert Food & Show

Slagharen LogoAttractiepark Slagharen presenteert een nieuw concept genaamd Food & Show. Het Overijsselse park stond de afgelopen tijd al meerdere malen in de spotlights. Zo was het park in februari de thuisbasis van de JAN Pannenkoekendag en in april verwelkomde Attractiepark Slagharen na decennia weer pony’s bij de accommodaties. Volgens Looopings gaat het park zelfs een subtropisch zwembad bouwen! Daarnaast zet Attractiepark Slagharen al jaren in op shows en entertainment, zo ook te lezen in onze report van Winter Slagharen. Helaas vonden wij de show toen wat magertjes. Vanaf dit jaar wil het park een show gecombineerd aanbieden met een avonddiner.

In restaurant The Music Hall, naast het zwembad, kunnen de bezoekers tijdens Food & Show genieten van een driegangendiner dat omlijst wordt met entertainment, muziek, dans, optredens, acrobatiek, juggling en komedie. Food & Show vindt vanaf nu iedere zaterdag plaats van 17:45 tot en met 19:15 uur in The Music Hall. Het is daarmee een leuke afsluiter na een dagje genieten in Attractiepark Slagharen. Het park garandeert trouwens dat iedere tafel uitzicht biedt op het podium zodat geen enkel gezelschap iets van de show hoeft te missen. Ook voor gasten van het vakantiepark is Food & Show toegankelijk.

Food en ShowBij binnenkomst in The Music Hall worden alle gasten verwelkomd met een aperitief, verdere dranken zijn opvallend genoeg niet inbegrepen. Het voorgerecht bestaat uit een kom soep van de dag. Volwassenen krijgen bij het hoofdgerecht kip van het spit met een portie salade geserveerd. Voor de kinderen zijn er frietjes met kipnuggets. Het dessert is chocolademousse met een toefje slagroom. Prijs: volwassenen betalen € 19,95 per persoon en kinderen tot 8 jaar € 9,75 per persoon. Reserveren is aanbevolen.