Word de premier van Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne pakt uit met een verkiezingsstunt: het pretpark gaat op zoek naar een premier. En geef toe: Wie wil dat nou niet zijn? Plopsaland De Panne zoekt een premier. Iedereen kan zich kandidaat stellen door een eigen verkiezingsaffiche met slogan op de Facebookpagina van Plopsa te plaatsen. Vanaf 20 mei kan op de premiers in spé gestemd worden. Iedere kandidaat is vrij om zijn eigen campagne te voeren naar eigen goeddunken.

Op maandag 26 mei maakt Plopsa bekend wie de eerste minister van Plopsaland wordt. Hij of zij mag met vier personen een regering vormen. De premier wordt thuis in Obama-stijl opgehaald in een Beast-Limousine, inclusief bodyguards. Na de eedaflegging in Plopsaland krijgt de nieuwe regering een rondleiding achter de schermen en mag de regering vergaderen in de kantoorruimte van de Algemeen Directeur van Plopsa. Daarna worden ze verwend met een dagje Plopsaland De Panne.