Sprookjesshow in de Julianatoren is groot succes

Julianatoren-logo-RGBDe enige echte Sprookjesshow is nu te zien bij de Julianatoren. En dat deze show ongekend populair is blijkt wel uit alle reacties die te vinden zijn over dit grootse event. De show die bij de toegang van het pretpark is inbegrepen neemt jong en oud mee in een spannend en vooral swingend verhaal.

Tot en met 11 mei nog te zien!
Ruim een week geleden begon de Sprookjesshow. Sprookjesverteller Pepijn, gespeeld door Geert Hoes, is op zoek naar het beste verjaardagslied voor de Sprookjeskoning. En met hulp van de bezoekers van Julianatoren wordt het één groot feest waar men bijvoorbeeld Assepoester en Doornroosje ziet dansen en hoort zingen. De reacties over deze fantastische show waar ook bekende Nederlanders als Maud en Sita hoofdrollen in vervullen zijn alleen maar lovend. Razend enthousiaste bezoekers zingen dagenlang nog de liedjes uit de show en social media staat er vol mee.