Six Flags over Georgia gaat kerstfeest vieren

Six Flags over Georgia logoHet Amerikaanse attractiepark Six Flags over Georgia gaat met het evenement ‘Holiday in the Park‘ de kerst van 2014 tegemoet. Daarmee wordt de openingskalender van het park in Atlanta met maar liefst 26 dagen uitgebreid. Van 22 november tot en met 4 januari zullen tienduizenden LED-lampjes, kerstbomen en prachtige kerstversiering het park sfeervol doen stralen.

Daarnaast zullen er op het evenement ook diverse kerstshows, winterse lekkernijen en natuurlijk de Kerstman te vinden zijn. Het evenement wordt volgens Dale Kaetzel van Six Flags Over Georgia een groot succes: ‘Het zal een geweldige vakantieperiode worden, eentje waar elk gezin volop van kan genieten. We zijn blij dat we onze gasten deze zomer verkoeling kunnen bieden in ons nieuwe waterpark Hurricane Harbour en dat we ze in de winter als het ware een tripje naar de Noordpool kunnen aanbieden.