Bush Gardens krijgt nieuwe achtbaan in 2015

Bush Gardens Williamsburg logoHet Amerikaanse attractiepark Bush Gardens Williamsburg krijgt volgens diverse geruchten een nieuwe achtbaan in 2015. Volgens BGW Fans en Newplusnotes gaat het om een gelanceerde achtbaan. Inmiddels heeft BGW Fans een blik op de blauwdrukken van het project gekregen. De achtbaan is van de Amerikaanse firma Premier Rides en zal een exacte kloon zijn van de onlangs geopende Duitse Sky Scream uit Holiday Park en de Amerikaanse achtbaan Superman Ultimate Flight welke in Six Flags Discovery Kingdom staat.
Volgens de BGW Fans komt de nieuwe achtbaan van Bush Gardens Williamsburg in het Italiaanse gedeelte, Fiesta Italia, van het park te staan. De achtbaan zal Diavalo gaan heten en wordt geverfd in de kleuren zwart, rood en geel. De achtbaan wordt ongeveer 50 meter hoog, bevat één interversie en kent een topsnelheid van 100 k/m per uur. De twee treinen worden met behulp van een magnetisch lanceersysteem afgeschoten en racen daarna zowel voor als en achteruit over de baan. Een ritje duurt ongeveer een minuut. Het meest bijzonder is de slowmotion, een langzame draaiing door de twisted heartline roll op bijna 50 meter hoogte.