Bijzondere opening voor Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn logoDit jaar start het nieuwe seizoen van Avonturenpark Hellendoorn op bijzondere wijze! De winnaar van de prijsvraag ‘Directeur van Avonturenpark Hellendoorn voor een dag’ heeft de grote eer om op vrijdag 18 april om 10:00 uur het park te openen. De jonge directeur, die op 15 april bekendgemaakt wordt, krijgt de belangrijke en unieke taak om het park te openen door op de grote rode knop te drukken. Na ondertekening van het officiële directeursperkament mag de directeur voor een dag het ambtskleed afgooien voor een dag vol plezier met zijn/haar twintig beste vrienden.

In samenwerking met De Telegraaf organiseerde Avonturenpark Hellendoorn de succesvolle prijsvraag. De kinderen staan te popelen om de officiële opening van het pretpark seizoen op zich te nemen. Om kans te maken op deze bijzondere functie konden kinderen vertellen wat zij zouden doen als directeur van het Avonturenpark. Op 15 april wordt via de Facebookpagina van Avonturenpark Hellendoorn bekendgemaakt wie deze felbegeerde titel heeft gewonnen en het park op unieke wijze mag openen.

Over Avonturenpark Hellendoorn
Op 18 april opent Avonturenpark Hellendoorn haar deuren voor een gloednieuw seizoen vol avontuur. Je kunt je lol weer op met de meer dan 30 attracties, een belevenis voor jong en oud! Naast de attracties kun je genieten van de vertrouwde evenementen als Spellendoorn, de Zomer Stuntshow, Heksendoorn en het vorig jaar geopende Aquaventura Slidepark. Ook organiseert het park een heus Boys & Girls weekend op 14 en 15 juni.