Tweede editie Knott’s Berry Bloom

Knotts Berry Farm LogoHet Amerikaanse attractiepark Knott’s Berry Farm organiseert deze lente voor de tweede keer het evenement Knott’s Berry Bloom. De eerste editie van het evenement vond plaats in 2013. Met het Knott’s Berry Bloom evenement, welke duurt van 12 tot 27 april, wordt de komst van de lente en het bestaan van de boysenberry gevierd. Uiteraard staat de boysenberry oftewel de boysenbes centraal tijdens het evenement. De boysenberry gaf als het ware de aanleiding voor het openen van het park rond 1920.

Bezoekers kunnen verschillende boysenberry-gerechten proeven en kopen bij diverse eetgelegenheden in het park. Daarnaast worden er ook wijnproeverijen georganiseerd in het park. Kinderen tussen de drie en de elf jaar kunnen paaseieren zoeken terwijl de volwassenen deelnemen aan een dansles salsa. Voor de hele familie worden er spelletjes georganiseerd in het park. Aan het einde van de dag vindt er een comedyshow van Krazy Kirk and the Hillbillies plaats in het Bird Cage theater. Voor wie het daarna nog niet genoeg is, er wordt ook nog een danceparty georganiseerd: Bloomination.