WinningSunday: Prijswinnaar kaarten Avonturenpark Hellendoorn bekend

Avonturenpark Hellendoorn logoBegin maart plaatsten wij een prijsvraag voor Avonturenpark Hellendoorn kaartjes op onze website. Wie het juist antwoord op de volgende vraag toestuurde: ‘Op welke datum opende Avonturenpark Hellendoorn de Tarantula Magica?’ maakte kans op twee toegangskaarten die te gebruiken zijn in seizoen 2014. In totaal hebben we 284 inzendingen gehad, allemaal hartstikke bedankt voor het meedoen. 

Het antwoord op de prijsvraag was uiteraard 28 april 2014. De winnaar van de Avonturenpark Hellendoorn kaarten is geworden: Monique van de Brug uit Nijkerk. Ziij gaf ons het goede antwoord op de prijsvraag. Van harte gefeliciteerd Monique met de toegangskaarten! Begin april zullen de kaarten naar je worden opgestuurd.

De kaarten voor Avonturenpark Hellendoorn mogen dan wel vergeven zijn maar, voor Attractiepark Slagharen hebben we nog twee gratis toegangskaarten beschikbaar. Klik snel hier om mee te doen aan de prijsvraag! Inzenden kan nog tot 30 maart 2014.