DJ Erik Arbores produceert nummer voor Walibi Holland

Walibi Holland logoDJ Erik Arbores heeft het nummer, genaamd ‘Xpress’, voor attractiepark Walibi Holland geproduceerd. De track is geschreven voor de gelijknamige thrillride Xpress: Platform 13. In deze ride ervaren bezoekers vanaf 5 april een compleet nieuwe experience. Erik Arbores is ambassadeur van dance4life, de organisatie die samen met jongeren werkt aan een wereld zonder aids. Walibi Holland en dance4life slaan vanaf dit jaar de handen ineen.

Erik Arbores
Erik Arbores, onder andere bekend door het tv-programma De Wereld Draait Door, waar Erik werd opgemerkt door DJ Armin van Buuren, produceerde deze winter voor attractiepark Walibi Holland de track ‘Xpress’. De track is gemaakt voor de gelijknamige ride die in het park te vinden is. Tijdens de pre-opening op vrijdag 4 april wordt de track officieel gereleased in Walibi Holland. Daarna is de track te downloaden via iTunes. Daarnaast is de track dit seizoen te horen in de communicatie van Walibi Holland; op televisie, op de radio, maar ook in het park.

Erik Abores

Xpress: Platform 13
Dit seizoen beleven bezoekers een compleet nieuwe ervaring in thrill ride Xpress: Platform 13. Door de nieuwe thematisering van de ride worden de zintuigen van de gasten van begin tot eind geprikkeld. Via een oud vervallen metrostation worden bezoekers naar het gevreesde platform 13 geleid. Op vrijdag 4 april wordt de nieuw gethematiseerde ride officieel geopend en vanaf 5 april kan iedereen de attractie bezoeken.

dance4life
Walibi Holland en dance4life slaan vanaf dit jaar de handen ineen. Walibi Holland biedt dance4life dit seizoen een platform om in de doelgroep jongeren onder de aandacht te komen. Gedurende het hele seizoen, maar ook tijdens muziekfestival Out of Control, dat plaatsvindt op 5 juli in Walibi Holland, is dance4life zichtbaar in het attractiepark. Bovendien doneert het attractiepark 1 euro van elk verkocht abonnement én van elk ticket voor Out of Control aan dance4life.