Bobbejaanland smurft blauw

Bobbejaanland_logoBobbejaanland mag zich vanaf dit seizoen als enige Belgisch outdoorpretpark de thuishaven van de Smurfen noemen. Peyo’s blauwe vrienden krijgen een permanent plaatsje in het park, waar bezoekers hen live aan het werk kunnen zien.

“Groot” nieuws vanuit Lichtaart: Bobbejaanland haalde de licentie binnen waarmee de Smurfen een vaste stek krijgen in het pretpark. Deze overeenkomst  werd afgesloten met IMPS, het bedrijf dat  gerund wordt door de dochter van Peyo en alle exploitatierechten van de Smurfen controleert. IMPS geeft Bobbejaanland exclusiviteit, waardoor ’t Plezantste Land het eerste en enige outdoorpretpark in België wordt waar de Smurfen te zien zullen zijn. Roland Kleve, algemeen directeur van Bobbejaanland, geef tekst en uitleg: ‘Na enkele vruchtbare gesprekken met Peyo’s familie kwamen we tot de conclusie dat een samenwerking voor beide partijen een goede zaak zou zijn. De Smurfen krijgen op deze manier een vaste ontmoetingsplaats voor hun Belgische en internationale- fans en Bobbejaanland krijgt de eer en het genoegen om deze plek als enige outdoorpretpark in België aan te bieden.Twee namen van Belgische bodem die de handen in elkaar slaan: een perfecte match!’

De komst van de Smurfen naar Bobbejaanland sluit naadloos aan bij het karakter van ’t Plezantste Land, waar show en entertainment centraal staan. Zo zullen de blauwe figuren het komende seizoen elke dag aanwezig zijn voor ‘meet & greets’ met de bezoekers, interactieve shows op het podium en zullen ze tijd maken voor foto’s met de fans.

“We willen toch benadrukken dat er niet zal geraakt worden aan de geest die Bobbejaan Schoepen aan het pretpark gaf: we blijven Bobbejaanland, het is niet de bedoeling Smurfenland te worden.We verwelkomen onze Smurfvrienden  met open armen en zullen hen een mooie thuisbasis geven, helemaal in hun eigen blauwe stijl”, voegt Roland Kleve nog toe.

Smurfen trekken naar Bobbejaanland