Attractiepark Slagharen klaar voor seizoen 2014

Slagharen LogoAttractie- & Vakantiepark Slagharen opent vrijdag 4 april de deuren voor de start van seizoen 2014, en dat belooft een speciale dag te worden! Met onder andere optredens van Nick & Simon en het komische duo Ernst en Bobbie met de Soepkippenshow. Ook dit jaar weer veel nieuws in Slagharen. Het attractie- en vakantiepark biedt nieuw entertainment, uitbreiding van attracties, nieuwe horecaconcepten, upgrades van accommodaties en ook de pony’s bij een huisje zijn terug!

Wigwam Deluxe
De unieke Wigwams van Slagharen worden uitgebreid met 84 Wigwam Deluxe indianententen waar je op pijl en boogafstand van de attracties met het gezin in kunt overnachten. Deze Wigwam Deluxe is geheel gethematiseerd en heeft moderne faciliteiten, zoals een moderne keuken, een flatscreen TV, eigen douche, toilet en wastafel, en biedt plaats aan twee volwassenen en vier kinderen met gratis parkeerplaats.

Buffalo Ranch House + Pony and CowboyChocolate Factory
Maak je eigen chocolade reep, lolly’s of  bonbons in de Chocolate Factory. Met diverse toppings versier jij je eigen creatie. Deze kan je meenemen in een mooi doosje of direct opsmikkelen met een warme chocolademelk.

Nieuw circusprogramma
In het American Circus kan je genieten van de gloednieuwe Magic Circus Show met illusionisten duo Winfried & Angelique, Fireman Alex en balloonman Maier. Hij maakt een hele wereld van dromen die passen in één enkele ballon.

Elke dag ontbijten en met Randy & Rosie
Optimaal genieten van uw vakantie met een compleet verzorgd ontbijt samen met Randy & Rosie? Heerlijke verse afgebakken broodjes en croissants, uitgebakken spek, roereieren, gekookte eieren, hartig en zoet broodbeleg, diverse soorten muesli, met onbeperkt koffie/ thee/ melk/ karnemelk, jus d’orange en appelsap. Allemaal aan het buffet in restaurant Big Jake’s.

Pony’s bij de Buffalo Ranch House
De pony’s are back! Boek bij je Buffalo Ranch House een pony en verzorg en vertroetel jouw eigen pony. In voormalig “Ponypark Slagharen” keert zo het oorspronkelijke succesnummer in een eigentijds jasje terug. In een afgebakende gebied – De Slagharen Ranch – kun je een Buffalo Ranch House huren met een heuse eigen pony. Uiteraard houdt Cowboy Buffalo Joe toezicht op dat de pony’s goed verzorgd worden door de kinderen. Tot slot zijn twee Nevada lodges voorzien van Jacuzzi’s en kunnen alle gasten een Tuk Tuk huren om de omgeving te verkennen!