Bouwupdate II Haciënda Walibi Holland

Walibi Holland logoAttractiepark Walibi Holland is momenteel, zoals anderhalve week geleden in de eerste bouwupdate bericht werd, nog steeds druk bezig met het verbouwen van het restaurant Haciënda. Daarnaast wordt de spelletjeshal verbouwd tot winkel en het plein bij de Haciënda wordt ook grondig aangepakt. De Haciënda zelf krijgt een flinke facelift en een verbeterd interieur. Onlangs Twitterde directeur van Walibi Holland, Mascha van Till, al enkele kiekjes die een mooi beeld gaven van hoe de Haciënda eruitziet. Vandaag publiceerde Walibi Holland nog een aantal foto’s op de Facebookpagina. Ook leuk om te zien op de foto is hoe de El Condor er momenteel bij ligt. Kijk snel verder voor deze foto’s!

Het is leuk om te zien dat de kleuren in de Haciënda zijn afgestemd op de kleuren van de El Condor, of juist andersom dat ligt er natuurlijk maar net aan hoe je het bekijkt. Dankzij deze mooie en zonnige plaatjes krijgen wij al weer ontzettend veel zin in het nieuwe pretparkseizoen! Wij zijn met name benieuwd wat het publiek gaat vinden van deze verbouwing en ook van de nieuwe thematisering van de Xpress, de opnieuw geschilderde El Condor en de opnieuw geschilderde Goliath. Gelukkig laat het nieuwe seizoen niet heel lang meer op zich wachten. Op 4 april is de pre-opening van Walibi Holland waarbij enkele attracties geopend zijn en waarbij natuurlijk de Xpress: Platform 13 gepresenteerd word. Op 5 april gaat het park officieel open voor publiek.