Knoebels kondigt nieuwe achtbaan Impulse aan

Knoebels logoEnkele weken geleden deden er vele geruchten de ronde over het Amerikaanse attractiepark Knoebels. Zou er een nieuwe achtbaan geplaatst worden of niet? Nu kunnen we met zekerheid zeggen dat Knoebels een nieuwe achtbaan genaamd Impulse aangekondigd heeft via Twitter. ‘Will you ride Impulse?’ staat er onderaan het bericht.

De Impulse is een Tower Launch Coaster die gebouwd wordt door de Duitse firma Zierer. De Impulse zal bijna 30 meter hoog worden, een maximale snelheid van 90 km per uur bereiken en bijna 625 meter lang zijn. Er kunnen acht mensen in twee rijtjes van vier plaatsnemen in de achtbaankarretjes. De achtbaan zal vlakbij de attracties Boat Tag en Bumper Boats komen te staan. In 2013 werd er ook al een nieuwe attractie aan het attractieaanbod van het park toegevoegd: de 45 meter hoge Stratosfear deed zijn intrede in het park.

Impulse