Vier Ketnet Carnaval met Kaatje, Kamiel en Viktor in Plopsa Indoor Hasselt

PIHPlopsa en Ketnet slaan de handen ineen om kinderen een onvergetelijk carnavalsfeest te bezorgen. Tijdens de krokusvakantie genieten jong en oud tijdens het Ketnet Carnaval van de dolle fratsen van Kaatje, Kamiel en Viktor. Komende krokusvakantie gaan kinderen en hun familie volledig uit de bol in Plopsa Indoor Hasselt. Tijdens het weekend zetten Bumba en Bumbalu het indoorpark op z’n kop met knotsgekke polonaises in een kleurrijke confettiregen. Op weekdagen zijn Kaatje, Kamiel en Viktor erbij. Dan barst het feest helemaal los tijdens Kaatjes Carnaval Show!

‘Na de succesvolle edities van vorig jaren, werken we graag opnieuw samen met Ketnet om er een onvergetelijk feest van te maken. Carnaval is al jaren een topperiode in Plopsa Indoor Hasselt. Haal je leukste carnavalskostuum, toeters en feestneuzen dus maar tevoorschijn!’ lacht Operations Coördinator Michel Houbrechts. Kinderen die verkleed als Kaatje, Kamiel of Viktor naar het park komen, maken kans om samen met hun idolen op het podium te dansen. Maar iedereen kan Kaatje, Viktor, Bumba, Bumbalu en andere Plopsa-figuren ontmoeten tijdens de dagelijkse Meet & Greet -sessies. Wie nog meer kriebels wil, kan de hele dag naar hartenlust genieten van de vele attracties in het park.