Bobbejaanland klaar voor 2014

Bobbejaanland_logoOp zaterdag 5 april worden de deuren van Bobbejaanland ’t Plezantste Land weer wagenwijd opengezet voor het grote publiek voor de start van een nieuw, goedgevuld seizoen. Op het programma staan onder andere maar liefst vijf Summernights, het BK breakdance en twee spectaculaire shows die de hele zomer lopen. Meer dan ooit kan je in Bobbejaanland terecht voor een dosis fun en plezier.

‘Entertainment en vermaak hóren gewoon bij Bobbejaanland.’ licht directeur Roland Kleve toe. ‘Al sinds de beginjaren van het park gaf Bobbejaan Schoepen de hoofdrol aan show en spektakel. We kozen dan ook voor een zomerprogramma dat hierop inspeelt. De voorstellingen geven, samen met onze 40 attracties, de perfecte dosis plezier voor een leuk dagje met familie of vrienden in ’t Plezantste Land.’

Bovendien maakt het park zich op voor de komst van een nieuwe attractie in 2015. “Het is al even geleden dat we een nieuwe attractie konden aankondigen, maar volgend jaar is het weer zover. Veel willen we er nog niet over kwijt, we houden de verrassing nog even verborgen. Maar wij zijn alvast enthousiast!”, aldus Roland Kleve. De nieuwe trekpleister komt op de plaats waar nu de Fly Away staat.