ThrowbackSunday: Halloween Fright Nights 2012 Walibi Holland

Walibi Holland logoVandaag is het tijd voor het veertiende deel, tevens het laatste deel, van de wekelijkse rubriek ThrowbackSunday. Afgelopen keren waren Walibi World 2008Gardaland 2005, Attractiepark Slagharen 2010Walibi World 2010Avonturenpark Hellendoorn 2012, Walibi Belgium 2013Walibi Holland 2013Disneyland Parijs 2008 I Disneyland Parijs 2008 IIopening van ‘d WervelwindJules Verne in Slagharen, het Meiden Summer Event en de Summer Nights aan de beurt. Vandaag gaan we terug naar de Halloween Fright Nights Walibi Holland 2012.

Levenslang
De Halloween Fright Nights 2012 waren één van de succesvolste Fright Nights uit de geschiedenis van attractiepark Walibi Holland. Op vrijdag 12 oktober 2012 barstte het horrorspektakel Halloween Fright Nights voor de twaalfde keer los in het attractiepark nabij Biddinghuizen. Bij de grootste fans van Halloween Fright Nights werd een tatoeage van Eddie de Clown, het hoofdcharacter van de Halloween Fright Nights, gezet. Daarmee kregen de fans levenslang gratis entree tot het de Fright Nights. De tatoeëerder was niemand minder dan Henk Schiffmacher, ’s Nederlands bekendste tatoeëerder.

Never Celebrate Again
Dit jaar stonden de Halloween Fright Nights volledig in het thema van ‘Never Celebrate Again’. Eddie de Clown nam op gruwelijke wijze wraak op de feestdagen. Op een afschuwelijke en wrede manier nam hij bijvoorbeeld afscheid van de Kerstman en Sinterklaas. Walibi Holland kwam in 2012 ook met een nieuwe Haunted House genaamd ‘Haunted Holidays’. Hierin werden de feestdagen op gruwelijke wijze beleefd door de gasten van de Halloween Fright Nights. Enge Zwarte Pieten joegen menig mens de stuipen op het lijf.

Mascha van Till
Mascha van Till en Eddie de Clown openden de twaalfde editie van de Halloween Fright Nights. In een speech heetten zijn iedereen welkom. Na de speech was het tijd voor de tattoo-actie, welke inmiddels was uitgegroeid tot een waar succes.  In totaal wilden 44 mensen graag een tatoeage van Eddie de Clown krijgen. Uiteindelijk waren er vijf personen die deze tatoeage kregen. Ook Walibi-directrice Mascha van Till kreeg onder toeziend oog van Eddie een tatoeage van Henk Schiffmacher.