Six Flags Magic Mountain presenteert Speedy Gonzales Hot Rod Racers

Six Flags Macig Mountain logoHet Amerikaanse attractiepark Six Flags Magic Mountain heeft onlangs haar negentiende nieuwe achtbaan gepresenteerd. Vanaf het begin van de zomer van dit jaar kunnen bezoekers de achtbaan ‘Speedy Gonzales Hot Rod Racers’ uitproberen. De nieuwe kinderattractie komt in het gedeelte Bugs Bunny Word te staan. ‘We kunnen niet wachten tot we de Speezy Gonzales Hot Rod Racers aan onze achtbaanverzameling kunnen toevoegen!‘ zegt parkdirecteur Bonnie Rabjohn.

De achtbaan wordt gebouwd door het Italiaanse bedrijf Zamperla. Het betreft het standaard Family Gravity Coaster 80STD model, hetzelfde type als de Road Runner Railway in Six Flags Great Adventure. Dat betekent dat de lengte van de Speedy achtbaan 80 meter is. De baan zal vier meter hoog zijn. Een ritje in de Hot Rods van Speedy Gonzales zal ongeveer 40 seconden duren. Al met al geen spectaculaire statistieken, maar dat neemt niet weg dat Six Flags Magic Mountain inmiddels alweer de negentiende achtbaan in haar attractiepark heeft staan. Wanneer zou nummer twintig arriveren?

Speedy Gonzales Hot Rod Racers