Gardaland breidt uit met Prezzemolo Land

Gardaland logoHet Italiaanse attractiepark Gardaland breidt komend seizoen uit met een nieuw themagebied genaamd Prezzemolo Land. Het kleurrijke themagebied brengt daarmee een ode aan de groene parkmascotte Prezzemolo. Prezzemolo Land heeft als thema de middeleeuwen. Daarnaast speelt het element water ook een belangrijke rol. Prezzemolo Land is speciaal ingericht voor de kleinere bezoekertjes van Gardaland. Zo kan met onder meer een middeleeuws speelkasteel, waterspelletjes, springende fonteinen en waterglijbanen vinden in het 1000 m2 grote gebied.

Aan de ouders van de kinderen is ook gedacht want er is in Prezzemolo Land gratis WiFi beschikbaar. Prezzemolo Land is het tweede themagebied voor kleine kinderen in Gardaland. In 2001 opende het themagebied Fantasy Land, wat ook toegespitst was op kinderen. In Fantasy Land is onder meer een grote boom met daarin het huis van parkmascotte Prezzemolo te vinden. Daarnaast staat er bijvoorbeeld een observatietoren en een monorail. Prezzemolo Land moet in april 2014 openen voor het publiek.