Six Flags Over Texas presenteert Bugs Bunny Boomtown

Six-Flags-Over-Texas-Logo1Het Amerikaanse attractiepark Six Flags Over Texas presenteert voor 2014 Bugs Bunny Boomtown. Het attractiepark renoveert haar huidige kindergebied, introduceert drie nieuwe attracties en een grote speeltuin die Looney Tunes Adventure Camp gaat heten. De eerste attractie is de Taz Tornado: een ronddraai-attractie. De tweede is de Marvin The Martian Space Rockets waarin kinderen zelf voor piloot kunnen spelen. De attracties tonen veel gelijkenissen met andere attracties in andere kindergebieden van de Six Flags-groep.

De grootste toevoeging wordt de Daffy Duck Bucket Blasters, een Splash Battle van de Italiaanse fabrikant Zamperla. Bezoekers zitten in een aantal tobbes waarin aan alle kanten waterkanonnen zijn geplaatst. Vanuit de tobbes kunnen de bezoekers proberen om de andere bezoekers te raken. De attractie lijkt heel erg op de Expedition Nautilus van Slagharen.