ThrowbackSunday: Meiden Summer Event in Walibi Holland

Walibi Holland logoVandaag is het tijd voor het twaalfde deel van de wekelijkse rubriek ThrowbackSunday. Afgelopen keren waren Walibi World 2008Gardaland 2005, Attractiepark Slagharen 2010Walibi World 2010Avonturenpark Hellendoorn 2012, Walibi Belgium 2013Walibi Holland 2013Disneyland Parijs 2008 I Disneyland Parijs 2008 II, opening van ‘d Wervelwind en Jules Verne in Slagharen aan de beurt. Vandaag gaan we terug naar 25 augustus 2012. De dag van het eerste Meiden Summer Event in Walibi Holland.

Op 25 augustus 2012 was Walibi Holland volgepakt met tienermeisjes voor het eerste Meiden Summer Event dat destijds in Walibi Holland werd gehouden. De hele dag stonden er optredens van grote artiesten als Ralf Mackenbach, Sharon, Danny Froger en Jeronimo op het programma. Ook wist het team van Rocky de Bever nog een exclusief interview met Mackenbach te ontfutselen.

Tussendoor waren er op het hoofdpodium modeshows te zien. Naast de activiteiten op het hoofdpodium was er bij de Robin Hood de BFF-Battle waarbij de meisjes vragen kregen over haar beste vriendin. De meisjes die het meeste van elkaar wisten wonnen de BFF-Award. Naast de BFF-Battle stonden er ook diverse standjes van grote merken zoals Just Dance door het hele park.

Het Meiden Summer Event zou in 2013 weer terugkeren in Walibi Holland, maar dat is om onduidelijke redenen niet door gegaan. Of het evenement weer terugkeert in 2014? We moeten het afwachten.