Speelstad Oranje wordt all-in paradijs

Speelstad Oranje logoVanaf 14 februari is Nederland een all-in paradijs rijker: eigenaar Hennie van der Most heeft namelijk besloten om aan Speelstad Oranje een all-in formule toe te wijzen. Het roer bij Speelstad Oranje moet om vanwege de tegenvallende jaar- en bezoekerscijfers. Op deze manier hoopt het Drentse park meer bezoekers te trekken en daarnaast deze bezoekers een nog onbezorgder dagje uit aan te bieden. Of dat gaat lukken is natuurlijk nog maar de vraag…

Bij deze nieuwe entreeprijs is echt alles al-inclusive gemaakt, zelfs het parkeren van de auto zit bij de entreeprijs inbegrepen! En niet alleen het gebruik van alle attracties behoort tot de prijs, maar ook eten en drinken. Gasten kunnen bijvoorbeeld de hele dag onbeperkt friet eten. Ook een frikandel, kroket, kaassoufflé, softijs, frisdrank, slush puppie, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. Voor de liefhebbers zijn er broodjes, zodat gasten zelf een broodje kroket of frikandel kunnen maken. Maar komt het kleinschalige parkje in Drenthe hierdoor uit de problemen? Wij zijn benieuwd.

Het attractiepark wil gezien de crisis de bezoekers blijkbaar fors laten besparen. Wij zijn echter bang dat op deze manier het attractiepark wordt omgevormd tot een waar eetfestijn. Van der Most deelt blijkbaar een andere mening over het all-inclusive concept. Deze all-inclusive formule komt niet zomaar uit de lucht vallen. Van der Most heeft namelijk meer ervaring met ditzelfde concept. Bij het Duitse Wunderland Kalkar, waar Van der Most tevens eigenaar van is, wordt al een tijdje met succes dezelfde all-inclusive formule toegepast. Ook hier zijn de attracties, friet, frikandel, kroket, kaassoufflé, softijs, frisdrank, slush puppie, koffie en thee onbeperkt en bij de entreeprijs inbegrepen.