Twee Europa-Park-shows winnen een Brass Ring Award

Logo Europa ParkMaar liefst twee shows van Europa-Park ontvingen een Brass Ring Award tijdens de onlangs gehouden internationale attractieparkenbeurs in Orlando. Zowel de ijsshow “Supr’Ice – Going on Vacation”, als de ABBA-show “Waterloo” werden door vakgenoten als beste productie in hun klasse aangemerkt.

Jaarlijks vindt in Florida de mondiale beurs van de International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA) plaats. De parken die uitblinken in bepaalde onderdelen worden dan met de IAAPA Brass Ring Awards in het zonnetje gezet. Deze awards zijn er o.a. voor marketing, personeel en gastronomie. In de categorie entertainment scoorde Europa-Park met een tweetal producties. Er was een Brass Ring voor de spectaculaire ijsshow die dagelijks opgevoerd wordt in de ijshal van het park. In het zomerseizoen werden de bezoekers van deze “Surpr’Ice”-show meegenomen op reis naar Rio de Janeiro. In een andere budgetklasse was er een prijs voor de mini-musical “Waterloo”. Deze show met de grootste hits van de Zweedse band ABBA was te zien in het nagebouwde Globe-theater van het Engelse themagebied in Europa-Park.

Europa-Park heeft zo’n 230 artiesten uit 28 verschillende landen in dienst. Er is dus ook deze winter volop entertainment. In het Globe-theater is nu een Kerstmusical te zien en in de ijshal de “Surpr’Ice”-show ‘De verloren pinguïn’. Als extraatje is er ook een wintercircus. Het uitbundige showprogramma, tezamen met de vele attracties en winterse decoraties zorgen dit jaargetijde weer voor een bijzondere beleving. Europa-Park is tot en met 6 januari 2014 geopend (m.u.v. 24 en 25 december).