Gert Verhulst opent Winter Plopsaland

Plopsaland de Panne logoOnder het goedkeurend oog van Maya de Bij, Wickie de Viking en Kabouter Plop opent Gert Verhulst Winter Plopsaland in De Panne. Eén druk op de knop volstaat om de talrijke kerstverlichting in het pretpark en van de reuzengrote kerstboom te doen branden. ‘Vanaf dit weekend kunnen bezoekers genieten van een gezellige wintersfeer in Plopsaland De Panne. In de kerstvakantie komt de Kerstman op bezoek en kan geschaatst worden op de ijspiste. Tussen Kerst en Nieuw is het park open tot 19 uur en trakteren we onze bezoekers op een prachtig vuurwerk.’ legt Gert uit, ‘En natuurlijk kunnen nog kaartjes gekocht worden voor de Samson & Gert Kerstshow die dit jaar voor het eerst in het Plopsa Theater doorgaat. Ik kijk alvast uit naar de voorstellingen!

Elke weekend van december en tijdens de kerstvakantie beleven bezoekers winterpret in Plopsaland De Panne. Duizenden lichtjes doen Plopsaland De Panne schitteren en maar liefst 100 witte kerstbomen ademen een winterse gezelligheid uit. Plopsa-fans ontmoeten tijdens de kerstvakantie de Kerstman, schaatsen op de ijspiste en genieten van talloze attracties, waaronder Mayaland met een tiental indoorattracties. In het nieuwe Plopsa Theater staat een show met Kabouter Plop, Klus of Smal op het programma.

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar viert Plopsaland Ketnet Kerst. Het pretpark blijft dan open tot 19 uur met als afsluiter een magisch muzikaal vuurwerk (behalve op 31/12). In het Plopsa Theater zingen bezoekers mee tijdens de Ketnet Kerstshow met Charlotte en Junior 2013-winnaar Pieter.

Gert opent Winter Plopsaland