ThrowbackSunday: Walibi World 2010

Walibi World LogoVandaag is het tijd voor het vierde deel van de wekelijkse rubriek ThrowbackSunday. Afgelopen keren waren Walibi World 2008, Gardaland 2005 en Attractiepark Slagharen 2010 aan de beurt. Vandaag blikken we terug op Walbi World in 2010. Zoals ook in het filmpje te zien is waren de mascottes Walibi en Walibelle nog te vinden in het park. Ook was men destijds bezig met het ombouwen van de La Via Volta naar Speed of Sound. De Goliath had nog paarse staanders, terwijl deze nu zwart geschilderd worden, en de Xpress was destijds rood met blauw geverfd. Ook stond de achtbaan de Flying Dutchman Goldmine nog in het park. Deze achtbaan kreeg eind 2010 een enkele reis naar een Frans attractiepark. Benieuwd geworden naar meer? Kijk dan snel verder voor beeldmateriaal uit 2010!