Psyké Nights in Walibi Belgium vanaf zaterdag!

Walibi Belgium Logo LiggendHet is vakantie en de zon klopt overuren. De ideale omstandigheden voor een dagje Walibi, waar de zomernocturnes deze zaterdag 20 juli van start gaan. De Psyké Underground in Walibi is open en dat zal iedereen geweten hebben. Daarom pakt Walibi dit jaar uit met speciale zomernocturnes in het teken van deze unieke attractie. Je kan tijdens de nocturnes komen genieten van het park van 10 uur tot 23 uur. Om 22.45uur worden de Psyké Nights afgesloten met een groots vuurwerk op het meer, vergezeld van een indrukwekkende lasershow… dit alles op het ritme van de nieuwe hit Psyké Underground. De niet te missen spektakel van deze zomer!

De Psyké Club opent vanaf 11.30 uur de deuren in de Saloon van het park. Een speciale locatie met fluoriserende desserts en een indrukwekkend schimmenspel door de Meester van de schaduw; Hans Davis. Voor wie zelf ook aan de slag wil met schaduwen, Hans Davis leert je na de show enkele leuke figuren aan!

Ook diegenen die Psyké Underground niet aandurven krijgen de kans om toch te vertrekken met een onvergetelijk souvenir. Een speciaal fotopunt met een replica van de eerst wagon wordt voorzien op het terras aan de attractie. Een leuk aandenken voor iedere bezoeker!

Zomernocturne Walibi

Een volledig nieuwe show met W.A.B en The SkunX
Ontdek het verhaal achter de muziekgroepen van Walibi en zijn tweelingbroer Squad in een spectaculaire show vol muziek en stunts. Door middel van « 3D mapping » worden verschillende decors en sferen gecreëerd doorheen de show. Dit spektakel is nog de hele zomer te ontdekken in het amfitheater van het park en wordt tweemaal per dag opgevoerd.

De zomernoctures vinden plaats op 20 & 27 juli en 3, 10 & 17 augustus